PSV krijgt groen licht van FC Porto en kan na zonvakantie om tafel met WK-Belg

PSV krijgt groen licht van FC Porto en kan na zonvakantie om tafel met WK-Belg

Gepubliceerd: dinsdag 15 juli 2014 om 13:51di 15-07-2014 om 13:51

PSV heeft toestemming gekregen van FC Porto om in gesprek te gaan met Steven Defour. De Belgisch international staat onder contract bij de Portugese club, maar wil vertrekken uit de havenstad.

Defour heeft de clubleiding op de hoogte gesteld van zijn vertrekwens, PSV hoopt de Belg te kunnen overtuigen voor de Eredivisie te kiezen. Technisch manager Marcel Brands liet dinsdag al weten dat hij in gesprek zou treden met de Portugese club, inmiddels weet het Eindhovens Dagblad dat FC Porto groen licht heeft gegeven. Paul Stefani, de zaakwaarnemer van Defour, bevestigt dat de gesprekken met Defour na de vakantie van de Belg zullen aanvangen.

De voetballer verblijft momenteel op Bali, waar hij na zijn WK-deelname met België vakantie viert. "We hadden wat mij betreft ook daar kunnen spreken", zegt de agent van Defour met een knipoog in een reactie aan het ED. Defour keert volgende week dinsdag terug van vakantie. Volgens Stefani is er overigens geen sprake van een mogelijke ruildeal. Voetbal International meldde dat de Portugese club op zijn beurt interesse zou hebben in Zakaria Bakkali.

Stefani is niet op de hoogte van een eventuele spelersruil. "Het gaat mij om het belang van mijn speler. Hij wil graag een nieuwe uitdaging. Of daar anderen bijkomen en welke partij daar bij betrokken is, is nu niet relevant", aldus Stefani tegenover het regionale dagblad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws