Wenger houdt ogen open: Maar op dit moment is er geen noodgeval
"Calum Chambers heeft het extreem goed gedaan, maar je moet ook een beetje geduld hebben"

Wenger houdt ogen open: "Maar op dit moment is er geen noodgeval"

21-08-2014 13:41

Arsène Wenger heeft donderdag nog maar eens benadrukt dat hij graag een verdediger naar Arsenal haalt. 'The Gunners' verkochten Thomas Vermaelen deze zomer aan FC Barcelona en houden de ogen open voor een vervanger van de Belg.

Calum Chambers maakte een goede indruk tijdens de eerste wedstrijden voor zijn nieuwe club, maar Wenger wil niet te veel eisen van de jongeling. "Op dit moment is er geen noodgeval. We hebben de spelers die we willen, maar we staan ook open voor een kans om onze verdediging te versterken voor het einde van de transfermarkt", zei de Fransman op een persconferentie.

"Calum Chambers heeft het extreem goed gedaan, maar je moet ook een beetje geduld hebben", vervolgde Wenger. "Ik geloof dat het belangrijk is voor de ontwikkeling van spelers als het allemaal niet te snel gaat, zowel in het voetballende gedeelte als psychologisch."

Arsenal zag Mikel Arteta deze week geblesseerd raken. Wenger: "Hij is zeker niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen Everton. De rest zal vandaag nog gecheckt worden, maar behalve Mikel hebben we geen grote problemen. Hij heeft gistermiddag een scan gehad, maar ik heb het resultaat nog niet. Ik weet niet hoe lang hij afwezig is."