Opvallend gerucht in Spanje: Barcelona mengt zich in strijd om Di Maria
Real twijfelt geen moment en wijst aartsrivaal de deur

Opvallend gerucht in Spanje: Barcelona mengt zich in strijd om Di Maria

22-08-2014 10:34
4

Paris Saint-Germain en Manchester United zijn geïnteresseerd in Angel Di Maria, maar zij krijgen concurrentie uit onverwachte hoek. Ook FC Barcelona, aartsrivaal van Real Madrid, heeft een bod gedaan op de Argentijn.

Dat meldt de Spaanse krant Sport vrijdag. De kans dat Di Maria in de laatste week van de transfermarkt de overstap naar Camp Nou maakt, is echter minimaal. Volgens Sport weigert Real-president Florentino Perez om ook maar met Barcelona om de tafel te gaan zitten. De Catalanen hebben via een tussenpersoon zestig miljoen euro op Di Maria geboden.

Dat Di Maria bij Real vertrekt is welhaast zeker. Hij wil een opwaardering van zijn contract, maar daar gaat Real niet in mee. Bovendien zal hij zich dit seizoen met een reserverol tevreden moeten stellen na de komst van James Rodriguez. Barcelona zou, ondanks dat de club met Luis Suarez en Ivan Rakitic al aanvallend ingestelde spelers haalde, een poging hebben gewaagd.

Volgens Engelse tabloids is United momenteel favoriet voor het halen van Di Maria. PSG zou zijn afgehaakt omdat de club zich moet houden aan de regels van Financial Fair Play (FFP). 

Volg de LIVE transfergeruchten-pagina voor de laatste roddels op de transfermarkt!