'PSV hernieuwt interesse en strijdt met Celtic en Werder om Servische goaltjesdief'

'PSV hernieuwt interesse en strijdt met Celtic en Werder om Servische goaltjesdief'

Gepubliceerd: vrijdag 22 augustus 2014 om 10:36vr 22-08-2014 om 10:36

PSV is volgens de Schotse Daily Record in de markt voor Stefan Sepovic. De 24-jarige aanvaller van Sporting Gijon gooide afgelopen seizoen hoge ogen bij de Spaanse club, die ondanks een karrenvracht aan doelpunten van Sepovic niet promoveerde naar de Primera División.

Scepovic nam afgelopen seizoen liefst 23 doelpunten voor zijn rekening namens Sporting Gijon. Volgens de sportkrant waagde PSV afgelopen winter al een poging om de spits over te nemen van diens werkgever Partizan Belgrado. De Eindhovenaren moesten een nederlaag slikken. Sporting Gijon, dat Scepovic eerder voor drie seizoenen op huurbasis vastlegde, wist de huurconstructie metde Servische club om te zetten in een definitieve transfer.

Door het uitblijven van promotie naar het hoogste niveau heeft Scepovic nu zijn zinnen gezet op een transfer. De Serviër mag zich inmiddels in de belangstelling weten van Celtic en Werder Bremen, terwijl ook PSV hem nog niet vergeten zou zijn. Met name de Schotse club wil ver gaan voor Scepovic, die zo'n drie miljoen euro moet kosten. In Schotland vreest men dat door de concurrentie uit het buitenland de vraagprijs van Scepovic flink zal worden opgestuwd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws