Messi helemaal terug: Heb altijd al gezegd dat hij de beste speler ter wereld is
"Messi is in staat tot magische dingen en dat laat hij elke dag weer zien"

Messi helemaal terug: "Heb altijd al gezegd dat hij de beste speler ter wereld is"

25-08-2014 00:39
1

FC Barcelona heeft het competitiedebuut van trainer Luis Enrique opgeluisterd met een 3-0 overwinning op Elche, die grotendeels tot stand kwam door Lionel Messi. De Argentijn liet met twee goals en flitsende acties zien weer helemaal op topniveau te zijn.

Enrique toonde zich na afloop verheugd met zijn debuut in Camp Nou. "Ik ben meer dan blij", zei de coach, die Messi zag schitteren. "Ik heb altijd al gezegd dat Messi de beste speler in de wereld is. In alles: scoren, aangeven, verdedigen, druk zetten..."

De vedette van de Catalanen kreeg in de aanloop naar het WK flink wat kritiek te verduren, maar mogelijk is de 'oude' Messi nu weer helemaal terug. "Messi is in staat tot magische dingen en dat laat hij elke dag weer zien. Op de training verrast hij me telkens weer", aldus Enrique.

Het achttienjarige toptalent Munir El Haddadi kreeg eveneens lof toegezwaaid. De aanvaller vierde zijn debuut met een treffer. "Munir heeft in weinig tijd veel progressie gemaakt. Hij geeft ons voorin meerdere opties, werkt hard en scoort gemakkelijk. Al moeten we de hoge verwachtingen rond hem ook een beetje temperen. Het ziet er allemaal goed uit, maar hij moet ook nog veel verbeteren."