Stevens heeft wel oren naar hekkensluiter: Club hoort in de Bundesliga thuis

Stevens heeft wel oren naar hekkensluiter: "Club hoort in de Bundesliga thuis"

Voor Huub Stevens lonkt een terugkeer in de Bundesliga. De trainer wordt genoemd als kandidaat bij Werder Bremen, dat met vier punten uit acht wedstrijden uiterst slecht aan het seizoen is begonnen.

Bild verwacht dat Werder op korte termijn besluit om de huidige trainer Robin Dutt op straat te zetten. In dat geval is Stevens de ideale opvolger, meldt de Duitse krant. Men deed ook alvast navraag bij de Nederlandse clubdokter, die al de nodige ploegen voor degradatie behoedde. Hij wil echter niet te veel over een mogelijk dienstverband bij de hekkensluiter kwijt.

"Ik gun Robin Dutt het beste en hoop dat hij erin slaagt om het tij te keren en Werder in de Bundesliga te houden", zei Stevens. "Contact met de clubleiding van Werder Bremen heb ik tot op dit moment niet gehad." Hij staat er wel voor open om weer aan de slag te gaan. "Ik was na mijn turbulente jaar in Griekenland en bij Stuttgart toe aan rust. Ik heb rust genomen en nu ben ik hersteld."

"Ik voel me weer goed en ben er klaar voor om naar aanbiedingen in de Bundeliga te luisteren. Het is een attractieve competitie", aldus de Limburger, die daarmee niet direct bij Werder solliciteert. "Ik zeg alleen dat het een traditieclub is die in de Bundesliga thuishoort. Er is nog genoeg tijd om de nodige punten te behalen. Ik laat alles op me afkomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s