Beugelsdijk: Een typische Huntelaar-goal, dat komt zelden voor natuurlijk
"Nu kan ik weer met een big smile naar de training"

Beugelsdijk: "Een typische Huntelaar-goal, dat komt zelden voor natuurlijk"

25-10-2014 12:52

Tom Beugelsdijk heeft vrijdagavond zijn eerste goal in het shirt van FSV Frankfurt gemaakt. De van ADO Den Haag overgekomen verdediger tikte in het duel met Greuther Fürth (2-5 zege) bij de tweede paal op 'Huntelaar-achtige wijze' de 1-2 binnen.

Beugelsdijk herstelde daarmee de verhoudingen op het veld. "We begonnen weer goed en toch komen we op achterstand. Dat is dit seizoen al een paar keer het geval geweest. Echt om gek van te worden", vertelt de Hagenaar aan Voetbal International.

"We moeten, zonder dollen, gewoon met 3-0 voorstaan, maar door zo'n gekke zwabberbal lopen we weer achter de feiten aan", baalde Beugelsdijk. "Gelukkig maken we snel de gelijkmaker en schiet ik even later de 2-1 binnen. Met mijn voet. Dat komt zelden voor natuurlijk, alleen met m'n koppie scoor ik. Nu tikte ik binnen uit een harde voorzet. Een typische Huntelaar-goal, heerlijk."

Voor Frankfurt kwam de derde zege van het seizoen als geroepen. "We zijn nu af van de onderste plaatsen, daar gaat het om. Nu staan we dertiende en ik kan weer met een big smile naar de training. Dat was hiervoor wel even anders", aldus Beugelsdijk.