LIVE-discussie: PSV zegeviert met 2-3 in Griekenland (gesloten)
Hendrix kind van de rekening bij Eindhovenaren

LIVE-discussie: PSV zegeviert met 2-3 in Griekenland (gesloten)

06-11-2014 20:59
17

Adam Maher keert donderdag op bezoek bij Panathinaikos terug in de basis bij PSV. De aanvallende middenvelder krijgt in de Europa League van trainer Phillip Cocu de voorkeur boven Jorrit Hendrix, die in Athene genoegen moet nemen met een plek op de bank. Hendrix werd afgelopen zaterdag tegen ADO Den Haag (1-0) nog verkozen boven Maher, maar werd toen al na een half uur met rood uit het veld gestuurd.

Maher vormt in Athene het middenveld met aanvoerder Georginio Wijnaldum en Andrés Guardado. Achterin vervangt de Franse huurling Nicolas Isimat-Mirin de geschorste Jeffrey Bruma. Jeroen Zoet staat onder de lat. De doelman moest twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen Panathinaikos (1-1) nog plaatsmaken voor Remko Pasveer.

Bij de thuisclub, die getraind wordt door Yannis Anastasiou, staat David Mendes da Silva in de basis. Ouasim Bouy zit op de bank, net als Marcus Berg en Emir Bajrami die een verleden hebben in de eredivisie. Danijel Pranjic (ex-Heerenveen) heeft wel een basisplaats gekregen. De wedstrijd in het uitverkochte Apostolos Nikolaidis-stadion begint om 19.00 uur.

De opstellingen:

Panathinaikos: Steele, Triantafyllopoulos, Mendes da Silva, Schildenfeld, Nano, Zeca, Lagos, Pranjic, Ajagun, Petric, Karelis

PSV: Zoet, Arias, Isimat, Rekik, Willems, Wijnaldum, Guardado, Maher, Narsingh, De Jong, Depay