'Handgemeen in kleedkamer Galatasaray met rol van Sneijder als inzet'
Melo vraagt opheldering en pikt reactie Prandelli niet

'Handgemeen in kleedkamer Galatasaray met rol van Sneijder als inzet'

24-11-2014 11:56
6

Aan de stoelpoten van Cesare Prandelli wordt al geruime tijd gezaagd en de verwachting was dat de coach van Galatasaray al vertrokken zou zijn. Ook vanuit de spelersgroep is er onvrede over het werk van de Italiaan, met de rol van Wesley Sneijder als inzet.

Sneijder zat tijdens de thuiswedstrijd tegen Trabzonspor weer op de bank en dat was volgens vice-voorzitter Abdürrahim Albayrak niet van hogerhand besloten. "Ik huilde van binnen toen ik de opstelling zag. Ik wist direct dat we niet van Trabzonspor zouden winnen", zei hij. Steunpilaar Felipe Melo begreep ook niets van de keuze van Prandelli en liet dat na de 0-3 nederlaag ook weten.

'Waarom speelt Wesley Sneijder niet? Waarom?', zou Melo volgens AMKSPOR gezegd hebben. Prandelli duldde dit niet en legde geen verantwoording af. 'Dat maak ik wel uit jongen. Ik bepaal hier de regels en de selectie. Jij niet', was het antwoord. Melo pikte de wijze waarop Prandelli reageerde niet en flipte. De twee vlogen elkaar in de haren en moesten door de spelers en assistenten uit elkaar gehaald worden.