Gelukkig Fenerbahçe heeft eigen doelpunt nodig om minicrisis te voorkomen
Hekkensluiter nipt onderuit

06-12-2014 19:47

Fenerbahçe weet na drie wedstrijden zonder zege weer wat winnen is. De Turkse topclub had het zaterdag erg lastig met hekkensluiter Balıkesirspor, dat uiteindelijk dankzij een eigen goal ten onder ging: 0-1.

Met Dirk Kuijt zeventig minuten in de ploeg had Fenerbahçe wel een overwicht, maar daar deden De Gele Kanaries erg weinig mee. In de eerste helft werd zelfs geen enkel schot op doel gelost, toch kwamen de bezoekers op voorsprong. Raul Meireles slingerde de bal voor en zag de bal via de lat en keeper Emrullah Salk in het doel belanden.

In de tweede helft bleek dat die gelukkige treffer genoeg was voor Fenerbahçe, dat daarmee na remises tegen Bursaspor en Eskisehirspor en een bekernederlaag tegen Kayserispor weer eens wist te winnen. Fener neemt de koppositie over van Besiktas, dat zondag nog wel kan passeren. Galatasaray heeft die mogelijkheid zaterdag al.