Aanvaller grapt: Blauw oog oplopen is het waard, als je mag scoren voor Bayern
Müller liep een blauw oog op

Aanvaller grapt: "Blauw oog oplopen is het waard, als je mag scoren voor Bayern"

17-12-2014 12:30
1

Thomas Müller liep dinsdagavond een blauw oog op in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd van Bayern München tegen SC Freiburg. Hij kan daar echter allerminst mee zitten.

De ranke aanvaller van Bayern, goed voor zeven doelpunten en zes assists, heeft het uitstekend naar zijn zin. Bayern is nog ongeslagen na zestien competitiewedstrijden en speelt doorgaans goed voetbal. Dat hij een blauw oog opliep, vond Müller, die dinsdag eenmaal scoorde, dan ook niet zo erg. "Een blauw oog oplopen is het waard, als je mag scoren voor Bayern", aldus de aanvaller tegenover de verzamelde media. "Voor Bayern spelen is geen vrouwenballet'', lachte hij. ''Niets ten nadele van het vrouwenballet, uiteraard."

De Rekordmeister staat in de competitie een straatlengte voor op 'achtervolger' VfL Wolfsburg en kan de titel al bijna niet meer ontgaan. "We gaan slapen met een voorsprong van twaalf punten in de Bundesliga en dat was het doel. We hebben onze taak vervuld en willen ook van Mainz gaan winnen." Arjen Robben maakte in het gewonnen duel de openingstreffer voor Bayern. Het was zijn honderdste in dienst van de Duitsers.