Miljoenentransfer van Braziliaan naar Real Madrid ketst af: Geen respect
"We hebben vier keer om de tafel gezeten om te praten"

Miljoenentransfer van Braziliaan naar Real Madrid ketst af: "Geen respect"

24-12-2014 18:59
2

Real Madrid gaat zich in januari waarschijnlijk niet roeren op de transfermarkt. Lucas Silva, middenvelder van Cruzeiro, staat al een aantal weken op de nominatie om naar Spanje te komen.

In de onderhandelingen zit echter weinig tot geen schot. Dat zegt Cruzeiro-directeur Alexandre Mattos. "We hebben vier keer om de tafel gezeten om over Silva te praten en ik heb persoonlijk iets van tien keer met Real Madrid gepraat. We hebben geen akkoord bereikt", aldus de bestuurder tegen Radio Itatiaia.

Wedden

Meer odds

Real Madrid bood in oktober twaalf miljoen euro en vijzelde die aanbieding een paar weken later op naar vijftien miljoen euro. Cruzeiro neemt daar geen genoegen mee en wil meer geld zien. Mattos: "Ze moeten meer respect tonen. Daar is nu geen sprake van. Met deze bedragen gaan we natuurlijk niet akkoord."

De kans dat Silva in de winterstop de ploeg van trainer Carlo Ancelotti (foto) komt versterken is klein, ook omdat Luka Modric sneller herstelt van zijn liesblessure dan aanvankelijk werd gedacht. Een zomerse transfer zit nog wel in de pijplijn.