'Van Gaal haalt spits uit Madrid en schakelt door naar gewenste verdediger'
Verdediger nu nog onder contract bij Milan

'Van Gaal haalt spits uit Madrid en schakelt door naar gewenste verdediger'

29-12-2014 14:32
1

In de zoektocht naar een nieuwe verdediger kijkt Louis van Gaal nadrukkelijk rond in de Serie A. Na Nemanja Vidic van Internazionale staat ook Adil Rami op het verlanglijstje.

De Franse mandekker staat onder contract bij AC Milan, waar hij normaliter een vaste waarde is. Van Gaal heeft echter goede hoop op een transfer, omdat de 29-jarige Rami ervan droomt om na Frankrijk (Lille), Spanje (Valencia) en Italië (Milan) ook nog eens in de Premier League uit te komen.

Manchester is bereid tien miljoen euro op tafel te leggen, meldt de Daily Star maandag. Als dat niet genoeg is, wordt Javier Hernandez ingezet als wisselgeld om Milan te paaien. De Mexicaanse spits speelt nu nog op huurbasis bij Real Madrid. De kans is groot dat Chicharito wordt teruggehaald om te worden verkocht.

Het is geen geheim dat Van Gaal in januari zijn wankele defensie wil versterken. Naast Rami, die ook wordt begeerd door Arsenal, is ook Nemanja Vidic in beeld op Old Trafford. De Servische verdediger verruilde in de zomer Manchester United na negen jaar trouwe dienst voor Internazionale.