'Lavezzi, Cavani op schopstoel; PSG kijkt in Madrid en Manchester naar versterking'
Khedira en Sissoko target voor januari, Januzaj moet in zomer volgen

'Lavezzi, Cavani op schopstoel; PSG kijkt in Madrid en Manchester naar versterking'

05-01-2015 13:04
2

Paris Saint-Germain is vanwege de regels omtrent Financial Fair Play gebonden aan limieten, maar de Franse kampioen heeft daar wel een oplossing voor. Allereerst moeten Ezequiel Lavezzi en Edinson Cavani verkocht worden.

Lavezzi en Cavani zijn om verschillende redenen niet tevreden in Parijs. Bovendien luisterde het duo niet naar de clubleiding en keerde te laat terug van de kerstpauze. Lavezzi  geniet interesse van onder meer Liverpool, dat ook in Cavani een versterking ziet. De spits kan daarnaast naar Arsenal en Manchester United. 

Volgens Le Parisien is het vrijwel zeker dat de twee aanvallers de club gaan verlaten. Daarnaast keren Thiago Motta en Clément Chantôme PSG mogelijk ook de rug toe. Als dat gebeurt, dan kan de huidige nummer drie van de Ligue 1 aan inkopen gaan denken. De hoofdstedelingen zouden een duidelijke lijst met versterkingen voor ogen hebben.

Inkomende transfers
In januari moeten in ieder geval Moussa Sissoko van Newcastle United en Sami Khedira van Real Madrid komen. Opmerkelijk is dat beide op het middenveld spelen, terwijl bij een verkoop van Cavani en Lavezzi behoefte is aan aanvallers. Paul-Georges Ntep (Stade Rennes) wordt ook aan PSG gelinkt en is wel een aanvaller.

PSG heeft ook voor de zomer al de naam van Adnan Januzaj in gedachten, opnieuw een middenvelder. De jonge Belg komt bij Manchester United weinig aan spelen toe. Verder circuleren de namen van Kevin De Bruyne (VfL Wolfsburg, middenvelder), Nicolas Gaitan (Benfica, middenvelder) en Yacine Brahimi (FC Porto, middenvelder).