Ruben Schaken, één van de targets van ADO Den Haag

'Komst van twee oud-Feyenoorders naar ADO afhankelijk van Chinees geld'
Ruben Schaken en Guyon Fernandez trekken niet naar Den Haag

'Komst van twee oud-Feyenoorders naar ADO afhankelijk van Chinees geld'

07-01-2015 14:20
3

ADO Den Haag hoeft niet meer te hopen op de komst van zowel Ruben Schaken als Guyon Fernandez. De Hagenaars ondervinden de gevolgen van de vertraging van de eventuele overname door het Chinese United Vansen.

Zolang die overname niet in kannen en kruiken is, moet ADO afwachten op het gebied van eventuele transfers, meldt Voetbal International. ADO-trainer Henk Fraser liet al meermaals weten dat hij echter graag versterkingen ziet komen.

Wedden

Meer odds

Schaken en Fernandez staan in de verregaande belangstelling van ADO. De 32-jarige rechtsbuiten Schaken is financieel onhaalbaar, terwijl de 28-jarige spits Fernandez een doelwit is van meerdere clubs. Zijn komst is volgens het blad afhankelijk van 'nieuwe financiële mogelijkheden'.

ADO hoopt niet alleen op versterkingen, maar ook op het feit dat er niemand vertrekt. Vooral Michiel Kramer is gewild. De topscorer van de Eredivisie werd al gelinkt aan de Turkse club Gaziantepspor. Daar wil Kramer niet voetballen. En naar verluidt is er interesse van het Duitse FC Ingolstadt voor Mike van Duinen.