Rodgers geeft gesprek met Lille toe; einde verhuur Rode Duivel kost zes miljoen
Liverpool-coach in afwachting van resultaat onderhandelingen

Rodgers geeft gesprek met Lille toe; einde verhuur Rode Duivel kost zes miljoen

15-01-2015 20:26

Liverpool-manager Brendan Rodgers heeft toegegeven dat een vervroegde samenwerking met Divock Origi op het wensenlijstje staat. De Engelsen zijn met het Franse Lille OSC in onderhandeling om deze wens in de praktijk te brengen.

Liverpool kwam afgelopen zomer al tot overeenstemming met Lille, maar dat had betrekking tot komende zomer. Door de blessures van Daniel Sturridge en Mario Balotelli azen 'The Reds' evenwel nu al op de Belgische aanvaller. Rodgers wacht de ontwikkelingen rustig af. "Er wordt gepraat met Lille", liet de manager nog wel optekenen.

"Hij is een speler die hier volgende zomer sowieso speelt. Of hij hier deze maand al gaat zijn is momenteel nog een punt van discussie", aldus Rodgers op een persbijeenkomst van zijn club. "Maar meer valt er nu niet te zeggen. De afspraak was dat Divock daar een volledig seizoen zou blijven. Voorlopig is het afwachten."

Naar verluidt moet Liverpool zes miljoen euro ophoesten om de verhuurperiode te beëindigen. Rodgers acht een negatief antwoord niet onrealistisch. "Indien we niet tot een akkoord komen, dan is dat zo. Er is een aantal spelers die een mooie ontwikkeling doormaakt en hard werkt. We zullen dus roeien met de riemen die we hebben."