Stoom komt uit de oren van Sneijder na wissel; blamage Galatasaray volgt
Diyarbakirspor verslaat Galatasaray met 0-2

Stoom komt uit de oren van Sneijder na wissel; blamage Galatasaray volgt

22-01-2015 22:12
7

Galatasaray heeft zich met basisklant Wesley Sneijder geblameerd tegen derdedivisionist Diyarbakir BB. In het bekerduel ging de ploeg van Sneijder namelijk met 0-2 onderuit. De aanvallende middenvelder stormde woest het veld af na zijn wissel.

In Istanbul kwam Diyarbakir al vroeg op voorsprong dankzij Ercan Capar, die na drie minuten de score opende. Lange tijd bleef die tussenstand op het scorebord staan. Galatasaray-trainer Hamza Hamzaoğlu greep na 72 minuten in en wisselde Sneijder.

Die wissel schoot in het verkeerde keelgat bij onze landgenoot, die woest was. Hij rende het veld af, rechtstreeks door naar de kleedkamer. Sneijder zag dan ook niet dat Diyarbakir luttele minuten voor het eindsignaal zelfs de 0-2 maakte via Yusuf Yagmu.

Een zeperd voor Galatasaray, die dus hard aankomt. Cim Bom Bom hoeft zich echter geen al te grote zorgen te maken, aangezien het bekertoernooi wordt gestart met een groepsfase. Pas daarna volgt de knock-outfase. Galatasaray won de voorgaande drie duels in de beker en gaat samen met Eskisehirspor aan kop in Groep G. De beste twee teams uit die poule plaatsen zich. Diyarbakir volgt als nummer drie met vijf punten achterstand op de koplopers.