Heerenveen-aankoop stelt zwaar teleur: 'Ze deden het ook ongelooflijk goed'

Heerenveen-aankoop stelt zwaar teleur: 'Ze deden het ook ongelooflijk goed'

28-01-2015 09:43
5

Thomas Dalgaard kwam afgelopen zomer als opvolger van Alfred Finnbogason naar sc Heerenveen, maar in zijn eerste halfjaar heeft de spits nog helemaal niets laten zien. Een snel vertrek uit Friesland is desondanks niet aan de orde.

"Thomas blijft in Heerenveen en gaat vechten voor zijn kans", maakt zaakwaarnemer Antoni Alexandrakis aan alle geruchten een eind. "Het is niet zo gelopen als we hadden gehoopt. Maar het is goed om te beseffen dat dingen soms wat langer duren als je in een nieuw land komt."

"Thomas is hier tenslotte nog maar een halfjaar", vervolgt Alexandrakis in Tipsbladet. "Dit is normaal, en we zijn alles behalve wanhopig. Zijn concurrenten (voornamelijk Mark Uth, red.) hebben het ook ongelooflijk goed gedaan, dat is ook voetbal."

De vertegenwoordiger benadrukt vervolgens nogmaals dat Dalgaard in Heerenveen blijft. Van geruchten over een transfer naar Viking weet hij bovendien niets. "Ik praat er veel over met Thomas en we zijn het er beide over eens dat we voor onze kans gaan vechten in de rest van het seizoen. Je moet niet zomaar opgeven. Thomas is een grote kerel, die laat zijn hoofd niet zomaar hangen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie