Cole wil ommekeer tegen Feyenoord: 'Lastige wedstrijd, maar een grote prijs'

Cole wil ommekeer tegen Feyenoord: 'Lastige wedstrijd, maar een grote prijs'

17-02-2015 17:27
0

Feyenoord weet dat AS Roma momenteel niet in de beste vorm verkeert. De afgelopen vijf wedstrijden in eigen stadion werden alle gelijkgespeeld.

Ashley Cole gaat in gesprek met Feyenoord TV in op het Europa League-duel van komende donderdag. De Romeinen wilden voor het eerst in veertien jaar weer kampioen worden, maar kunnen die gewilde titel wellicht al weer op de buik schrijven. Het verschil met koploper Juventus is zeven punten. Toch blijft AS Roma vechten. "Nee, dat blijft hetzelfde", citeert Voetbal International de Engelse linksback. "Roma is al zeker tien jaar geen kampioen geworden, alle spelers zijn erop gebrand de titel weer eens te winnen. Maar de Europa League is een grote prijs. Je speelt tegen goede teams, dus we kijken ernaar uit."

Hoewel Emile Schelvis eerder op de dag aangaf dat Feyenoord een kans heeft en dat AS Roma zich focust op de competitie, denkt Cole daar duidelijk anders over. "We moeten deze week voor een ommekeer zorgen, hopelijk lukt dat donderdag. Het wordt een lastige wedstrijd, maar wij moeten de knop omzetten. We moeten deze week hard trainen om de resultaten te verbeteren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s