AZ kan middenvelder binnen nu en een maand emotionele transfer bezorgen

AZ kan middenvelder binnen nu en een maand emotionele transfer bezorgen

19-02-2015 13:54
3

AZ moet rekening houden met een tussentijds vertrek van Viktor Elm. De middenvelder staat in de belangstelling van Kalmar FF, dat de gebroeders Elm wil herenigen.

David (32) en Rasmus Elm (27) staan al onder contract bij Kalmar en de bedoeling is dat de middelste broer ook naar de club komt. De Telegraaf meldt dat Thomas Andersen, technisch directeur van Kalmar, donderdag in Nederland is om de AZ'er hoogstpersoonlijk te polsen voor een transfer.

Het is mogelijk dat Elm binnen nu en een maand vertrekt uit Alkmaar, omdat de transfermarkt in Zweden pas op 31 maart sluit. De middenvelder zou wel openstaan voor een hereniging met zijn broers. "Dat zou zomaar eens kunnen kloppen", reageert Elm, die onder trainer John van den Brom op de bank zit.

Kalmar maakt er geen geheim van dat ze Elm graag naar Zweden halen. Of een transfer ook doorgaat is afhankelijk van de eisen van AZ. De Alkmaarders willen waarschijnlijk een kleine transfersom, omdat het contract van Elm pas over anderhalf jaar afloopt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie