Messi verruilt Barça wellicht voor 'sterrenensemble': Let op mijn woorden
"Hij heeft alles al gewonnen op clubniveau"

Messi verruilt Barça wellicht voor 'sterrenensemble': "Let op mijn woorden"

23-02-2015 16:31
2

Paris Saint-Germain heeft een gunstig signaal gekregen over de haalbaarheid van Lionel Messi. Eric Abidal geeft de Franse topclub het advies om het te blijven proberen bij de ster van FC Barcelona.

Abidal denkt niet dat Messi zijn hele voetballeven aan Barça verbonden blijft. "Hij heeft alles al gewonnen op clubniveau. De kans is denk ik groot dat hij binnen nu en een paar jaren zijn oogkleppen afzet en naar een andere club gaat", tekent Telefoot op uit de mond van de gestopte Fransman, die tussen 2007 en 2013 samenspeelde met Messi in het Camp Nou.

PSG is volgens Abidal de ideale club voor de 27-jarige Messi om zijn topjaren als voetballer te slijten. "Ze hebben daar een sterrenensemble gesmeed, dat de komende jaren heel veel successen gaat boeken. Let op mijn woorden. PSG past het best bij Messi."

De Argentijnse ster werd tegen het einde van 2014 veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Barça, de club die hij sinds zijn jeugdjaren dient. De geruchtenstroom is inmiddels gaan liggen, maar het is een publiek geheim dat de PSG-eigenaren uit Qatar nog steeds op hem azen.