Zweed staat nog altijd open voor terugkeer in Rotterdam

'Supporter' Guidetti: "Hoop dat ik weer het rood-witte shirt kan aandoen"

9 maart om 21:02

John Guidetti heeft zich andermaal positief uitgesproken over een eventuele terugkeer bij Feyenoord. De Zweedse spits droomt van een tweede periode in Rotterdam-Zuid.

Guidetti speelt momenteel voor Celtic, maar is na dit seizoen transfervrij. "Ik weet niet wat de toekomst brengt, ik hoop alleen dat ik op een dag weer het rood-witte shirt kan aan doen. Dat is een droom van mij. Het voelt als een tweede thuis", vertelt de aanvaller aan RTV Rijnmond. "Het lijkt me prachtig om uit de helikopter te stappen en de Kuip te voelen."

De hattrick tegen aartsrivaal Ajax in het seizoen 2011/12 zorgde ervoor dat Guidetti een heldenstatus verworf bij Feyenoord. "Het is altijd mooi als ze je herinneren en ik denk dat dat iets zegt over de fans. Het laat zien dat ze echt een goed hart hebben, echt geven om hun club. Dat vind ik heel mooi. Dat gevoel is wederzijds. Ik volg de resultaten van Feyenoord altijd, ben echt een supporter. Dus het werkt twee kanten op. Zij zien mij als een legende, ik zie hen als een legende."