Beginnende coach steekt Van Gaal hart onder de riem: Hij zal slagen bij United

Beginnende coach steekt Van Gaal hart onder de riem: "Hij zal slagen bij United"

Gepubliceerd: woensdag 11 maart 2015 om 16:03wo 11-03-2015 om 16:03

Manchester United verkeert in zwaar weer. De ploeg van trainer Louis van Gaal werd uit de FA Cup geknikkerd door Arsenal en in de competitie wacht een zware reeks, weet ook Jerrel Hasselbaink.

Aankomend weekend wacht de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur, gevolgd door Liverpool-uit, Aston Villa-thuis, Manchester City-thuis en Chelsea-uit. "Van Gaal is ervaren, hij weet wel hoe hij met dit soort omstandigheden om moet gaan", zegt Hasselbaink, die in het verleden bij onder meer Chelsea speelde, tegen Sky Sports.

"Hij weet wat hij doet en hij weet wat er wordt verwacht. Ik denk niet dat hij zich druk maakt. Overal waar hij heeft gewerkt, heeft hij onder druk moeten presteren. Bij Manchester United is dat niet anders."

"Het is een hele klus, maar ik weet zeker dat Van Gaal zal slagen. De spelers weten ook wat ze moeten doen. Ik denk niet dat zij zich iets aantrekken van wat er in de pers allemaal gezegd wordt", besluit de 42-jarige Hasselbaink, die vorig jaar de dienst uitmaakte bij Antwerp FC. Nu staat hij voor de groep bij Burton Albion, de huidige koploper van de League Two.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws