Aanvaller verlaat Vitesse al na twee maanden en duikt nu op in Noorwegen

Aanvaller verlaat Vitesse al na twee maanden en duikt nu op in Noorwegen

Alvin Fortes gaat zijn carrière mogelijk nieuw leven inblazen bij de Noorse club Stabæk IF. De jonge aanvaller stond tot voor kort een korte periode onder contract bij Vitesse, dat hem overnam van RKC Waalwijk, maar vertrok daar al snel.

Na het mislukte avontuur bij Vitesse is Fortes op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever, zodat hij zijn prille loopbaan kan vervolgen. Fortes liet zijn contract in Arnhem al na twee maanden 'in goed overleg' ontbinden.

Hij verscheen op de radar bij Vitesse door zijn prestaties bij RKC, dat hem afgelopen zomer op amateurbasis overnam. Maar de Brabanders konden de hoofdpersoon niet genoeg bieden voor een vast dienstverband. Sparta Rotterdam leek het daarna nog eens te proberen.

Op zijn Instagram-account liet Fortes het volgende weten: 'Heb veel fouten gemaakt, maar ben weer op het rechte pad.' Hij gaat nu bij Stabæk proberen een contract af te dwingen. Bij die club is Bob Bradley, vader van oud-Heerenveen-speler Michael, de trainer. Fortes gaat enkele dagen op proef meedraaien in Noorwegen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s