Fraser kraakt ADO'ers na verloren thuiswedstrijd: Juist zij werden onrustig

Fraser kraakt ADO'ers na verloren thuiswedstrijd: "Juist zij werden onrustig"

16-03-2015 13:55
3

Henk Fraser was na afloop van het met 1-3 verloren duel met Heracles Almelo niet te spreken over zijn defensie. De trainer van ADO Den Haag had in een dergelijke cruciale wedstrijd meer van de ervaren jongens als Gianni Zuiverloon en Timothy Derijck verwacht.

Al vroeg kwam de thuisploeg op achterstand, nadat eerder een doelpunt van ADO Den Haag-aanvaller Wilson Eduardo werd afgekeurd wegens buitenspel. "Ik vond dat juist de ervaren jongens onrustig werden. Je mag verwachten van doelman Hansen en onze verdedigers, die toch behoorlijk wat ervaring hebben, dat zij die tik opvangen en de rust bewaren. Maar in die fase had de 0-2 kunnen vallen. Dat is een wijze les", zegt de oefenmeester tegen Omroep West.

Een collectief falen, meent Fraser. In de tweede helft werd de Haagse ploeg bij vlagen overlopen. "Daar waar nodig dekten we niet door. Het meest teleurstellende is dat we elkaar hebben laten zitten. Er was vandaag maar één ploeg dat als team heeft gespeeld en dat was Heracles. Deze wedstrijd op zich is een klap. We hadden een heel grote stap kunnen maken, nu komt alles dicht bij elkaar", doelt de oefenmeester op het feit dat de voorsprong op Go Ahead Eagles, de huidige nummer zestien, slechts vijf punten bedraagt. Aankomende zondag wacht de wedstrijd tegen Ajax.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s