De Jong weet van niets: United? Dat is iets waar journalisten over schrijven
Onderhandelingen over verlenging van zijn contract liepen tot dusver op niets uit

De Jong weet van niets: "United? Dat is iets waar journalisten over schrijven"

18-03-2015 19:38

Het contract van Nigel de Jong bij AC Milan loopt aan het einde van dit seizoen af. De Nederlandse middenvelder werd al gelinkt aan veel andere clubs.

Onderhandelingen over verlenging van zijn contract liepen tot dusver op niets uit. Onder meer Manchester United zou wel oren hebben naar de oud-Ajacied. "Laten we eens kijken hoe het gaat. Ik wil het goed doen en ben nog steeds speler van Milan. Volgend jaar zien we wel verder. Manchester United? Dat is iets waar journalisten over schrijven", aldus De Jong.

De Jong raakte in de wedstrijd tegen Chievo geblesseerd, maar kan komende zaterdag tegen Cagliari waarschijnlijk weer meedoen. "Ik trainde deze week weer met de groep mee en voel me goed", vervolgt De Jong in gesprek met Calcio Mercato. Hij ziet dat Milan dit seizoen ondermaats presteert. "Het is moeilijk, niet alleen voor ons, maar ook voor de fans en de omgeving. We moeten elke wedstrijd groeien en onszelf verbeteren." AC Milan staat na 27 wedstrijden met 35 punten op een tiende plaats.