Ronaldo-idolaat raakt niet uitgepraat: Hij wordt onderschat door iedereen
"Ronaldo wordt nog steeds elk jaar beter en doet dat door er heel hard voor te werken"

Ronaldo-idolaat raakt niet uitgepraat: "Hij wordt onderschat door iedereen"

21-03-2015 12:08
3

Mikhail Rosheuvel is groot fan van Cristiano Ronaldo. De vleugelaanvaller van SC Cambuur, die in de winterstop van AZ overstapte naar de Leeuwarder club, raakt maar niet uitgepraat over de sterspeler.

Volgens Rosheuvel wint Ronaldo glansrijk van bijvoorbeeld Lionel Messi. "Hij wordt onderschat door iedereen. Ronaldo wordt nog steeds elk jaar beter en doet dat door er heel hard voor te werken. Ik ben echt een bewonderaar van hem, ik vind het knap wat hij laat zien", aldus de speler tegenover het Friesch Dagblad.

"Ik kan er uren naar kijken. Ge-wel-dig", vervolgt Rosheuvel. Arne Slot, assistent-trainer van Cambuur, denkt er het zijne van: "Die vindt-ie beter dan Messi, hè. Ongelooflijk", aldus de oud-spelverdeler. Rosheuvel vult aan: "Ronaldo heeft gewoon een enorme winnaarsmentaliteit. Daar heeft het mee te maken."

Hij moet Ronaldo nog wel een keer in het echt in actie zien. "Dus blijft het bij wedstrijden op tv. Kijk ik speciaal naar hoe hij speelt. En ik kijk graag op YouTube naar filmpjes van acties en doelpunten van hem", aldus Rosheuvel, die mogelijk zaterdag tegen zijn oude club AZ aantreedt. "Ik heb er in de jeugd gespeeld, ben via een omweg in het eerste beland. AZ is en blijft daarom speciaal voor me."