'Arsenal ziet in Duitse superster vervanger van veeleisende Walcott'
Moeizame contractbesprekingen reden van vertrek Walcott

'Arsenal ziet in Duitse superster vervanger van veeleisende Walcott'

27-03-2015 10:25
1

Theo Walcott stelt volgens Engelse media teveel eisen bij de contractbesprekingen met Arsenal. Reden voor de Londense topploeg om naar vervangers te zoeken. Bovenaan de lijst staat volgens boulevardkrant The Daily Mail de absolute sterspeler van Borussia Dortmund, Marco Reus.

Arsenal-trainer Arsène Wenger is volgens de Engelse krant geïrriteerd door het gedrag van zijn vleugelflitser Walcott. De 26-jarige aanvaller heeft herhaaldelijk aangegeven dat er geen contractbesprekingen zijn, terwijl Wenger het tegenovergestelde beweert. Walcott verdient momenteel meer dan 120.000 euro in Noord-Londen. Hij wil zijn contract opwaarderen naar een bedrag van 135.000 euro per week. Dat vindt Wenger te gortig voor een speler die dit seizoen pas een keer in actie kwam, waardoor Reus in beeld is gekomen als vervanger.

Afgelopen zomer probeerden de Gunners Reus al los te weken. Toen zonder succes. Nu Walcott in de zomer verkocht kan worden voor een bedrag van rond de twintig miljoen euro, om te voorkomen dat hij in de zomer van 2016 transfervrij de deur uitloopt, wil Arsenal een nieuwe poging wagen. Overigens heeft Wenger zijn scouts ook op pad gestuurd om andere geschikte kandidaten te bekijken.