Mourinho legt bal bij steenrijke Abramovich: Hij moet de beslissing nemen
Onduidelijkheid over toekomst van steraanvaller bij Chelsea

Mourinho legt bal bij steenrijke Abramovich: "Hij moet de beslissing nemen"

30-04-2015 13:33
1

Naar verluidt wil Chelsea aankomende zomer twee jonge spitsen vastleggen. De geruchten rond een mogelijk vertrek van Didier Drogba uit Londen lijken mede daardoor steeds realistischer te worden. Chelsea-trainer Jose Mourinho hult zich in nevelen en legt de bal bij Roman Abramovich.

De hoofdtrainer van Chelsea wil geen uitlatingen doen over de toekomst van de 37-jarige Ivoriaan: "Ik denk dat het iets is voor de club", aldus de Portugees tegenover de Daily Express. "Het is iets voor meneer Abramovich. Meneer Abramovich wil dat Drogba doet wat hij wil binnen de club, maar het is iets dat Abramovich hem moet vertellen. Hij moet de beslissing nemen."

Drogba keerde afgelopen zomer terug in Londen na periodes in Turkije en China. Bij Chelsea is hij voornamelijk wisselspeler achter aanvallers als Diego Costa en Loic Remy. Hoewel Mourinho niet wil ingaan op de toekomst van zijn Ivoriaanse aanvaller, geeft de Portugees wel aan veel respect te hebben voor Drogba. "Het is overduidelijk dat hij bij de geschiedenis van de club hoort." Volgens de Daily Express ziet Chelsea QPR-aanvaller Charlie Austin en Palermo-spits Paulo Dybala als mogelijke vervangers.