"Zijn management is bezig een financieel betere deal te maken"

'Management Guidetti druk bezig met 'financieel betere deal'; Feyenoord beeft'

3 mei om 12:04

Het lijkt er sterk op dat John Guidetti niet verkast naar Feyenoord. De aanvaller kan terugkeren in De Kuip, maar kan naar verluidt ook op betere aanbiedingen van andere grote clubs rekenen.

Mede daardoor zou Guidetti uiteindelijk niet terugkeren naar Feyenoord. Dat stelt Rob Jansen, spelersmakelaar van dienst, in gesprek met Harry Mens. "Ik denk niet dat Guidetti naar Feyenoord gaat", aldus Jansen in het programma Business Class van Mens, geciteerd door Feyenoord-watcher Jan Dirk Schouten van RTV Rijnmond. Momenteel speelt de voetballer op huurbasis bij Celtic FC, dat hem huurt van Manchester City. Het contract van Guidetti loopt na het seizoen af.

De reden van Guidetti om niet terug te keren naar Feyenoord is duidelijk. "Zijn management is bezig een financieel betere deal te maken", vervolgt Jansen. Guidetti zou bij Feyenoord al een zeer lucratief contract van om en nabij de miljoen euro per jaar kunnen tekenen. Maar in het buitenland kan de Zweedse aanvaller het drievoudige van dat bedrag verdienen. Eerder zongen de namen van Internazionale en Olympique Marseille al rond, maar ook Sporting CP wordt genoemd.