Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij AZ

Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij AZ

Gepubliceerd: vrijdag 8 mei 2015 om 12:00vr 08-05-2015 om 12:00

Het einde van het seizoen nadert en alle clubs in de Eredivisie hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die na dit seizoen transfervrij zijn. Deze keer alle AZ-spelers die uit hun contract lopen.

Esteban
Doelman Esteban mag aan het einde van dit seizoen vertrekken. De Costa Ricaan, die acht keer de nul hield in 22 competiewedstrijden, droomt van een overstap naar Manchester United.

 

Simon Poulsen
Poulsen heeft nog altijd niet zijn contract verlengd. De linksback werd kortstondig in verband gebracht met PSV, maar die transfer zal er, zo meent technisch manager Marcel Brands, niet komen. Poulsen speelde dit seizoen dertig competitiewedstrijden voor AZ waarin hij drie keer doel trof.

Yves de Winter
De Winter is, na Esteban, de tweede doelman die dit seizoen vertrekt uit Alkmaar. De Winter speelde twee wedstrijden voor de beloften van AZ, waarin hij vijf tegendoelpunten moest incasseren.

Jong AZ

Raies Roshanali 
Roshanali speelde dit seizoen tien wedstrijden voor de beloften van AZ. Het is nog onduidelijk of het contract van de jonge middenvelder wordt verlengd. 

Bekijk hier ook de transfervrije spelers van Ajax, PSV en Feyenoord.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws