'Extra concurrent voor Depay: populaire Portugees keert mogelijk terug'

'Extra concurrent voor Depay: populaire Portugees keert mogelijk terug'

Gepubliceerd: donderdag 7 mei 2015 om 16:32do 07-05-2015 om 16:32

Memphis Depay zal bij zijn nieuwe club Manchester United te maken krijgen met tal van wereldsterren en wellicht komt er nog een extra concurrent bij. Nani, dit seizoen uitgeleend aan Sporting Portugal, keert mogelijk terug op Old Trafford.

In de Portugese competitie kwam Nani deze jaargang tot tien treffers. "Ik ben blij om hier een jaar gespeeld te hebben, het is geweldig om voor Sporting uit te komen", verklaarde hij tegenover A Bola. "Maar ik heb nog een contract bij United en ik weet niet precies hoe mijn sportieve toekomst er uitziet. De fans van Sporting willen dat ik blijf, maar dat wordt waarschijnlijk lastig."

De Portugese vleugelspits heeft nog een contract tot 2018 bij United. Afgelopen zomer kreeg Nani van manager Louis van Gaal te horen dat hij op weinig speeltijd kon rekenen. De international besloot zich daarop te laten verhuren aan Sporting, de club waar The Red Devils hem in 2007 opvisten voor 25 miljoen euro. Manchester United maakte donderdag de komst van Depay, die wordt overgenomen van PSV, rond.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws