'PSV krijgt hoofdprijs te horen in jacht op supertalent van eredivisionist'

'PSV krijgt hoofdprijs te horen in jacht op supertalent van eredivisionist'

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2015 om 00:32di 30-06-2015 om 00:32

Willem II drijft PSV tot het uiterste in de jacht op Frenkie de Jong. De achttienjarige middenvelder wordt begeerd door de Eindhovense club.

Willem II en PSV onderhandelen al geruime tijd, maar de gesprekken zitten muurvast op de transfersom. Marcel Brands, technisch manager van de kampioen, dacht De Jong voor een schijntje op te kunnen pikken, maar dat laten de Tilburgers niet over hun kant gaan.

De talentvolle middenvelder moet de hoofdprijs opleveren, helemaal nu een andere club zich ook heeft gemeld. Dat meldt Voetbal International. Willem II hoopt te profiteren van die belangstelling en is van plan de vraagprijs nog wat verder op te schroeven. De club neemt in ieder geval geen genoegen met een opleidingsvergoeding en een klein bedrag.

Dat De Jong in de zomer uit Tilburg vertrekt, staat echter wel vast. De jeugdinternational, die te boek staat als één van de grootste talenten van Nederland, heeft trainer Jurgen Streppel op de hoogte gebracht van zijn vertrekwens. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van Willem II.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws