'Clasie gaat cashen door droomtransfer naar Engeland en krijgt miljoenensalaris'
Mooi salaris ligt klaar voor Clasie

'Clasie gaat cashen door droomtransfer naar Engeland en krijgt miljoenensalaris'

13-07-2015 07:00
14

Jordy Clasie kan zijn koffers pakken. De middenvelder van Feyenoord gaat één dezer dagen tekenen bij Southampton, de club van manager Ronald Koeman en zijn voormalige teamgenoot Graziano Pellè. In Engeland kan Clasie een flink salaris opstrijken. 

De droomtransfer kwam bijzonder snel tot stand, weet De Telegraaf. De ochtendkrant meldt dat Feyenoord meer dan tien miljoen euro verlangt voor Clasie, de aanvoerder van de Rotterdammers. Het eerste bod van Southampton kwam al redelijk in de buurt, vandaar dat men verwacht dat een transfer binnen 24 uur beklonken wordt. In de tussentijd zitten andere clubs uit Duitsland, Italië en Frankrijk op het vinkentouw.

Bij The Saints kan Clasie liefst twee miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen. Inmiddels zien ook alle Southampton-fans het helemaal zitten in de international van Oranje. En dat komt mede door het spetterende aankoopbeleid van Koeman en consorten. Hij haalde vorig jaar al buitenkansjes naar de Engelse club en veel van die spelers wisten te overtuigen. Bij Southampton wordt Clasie gezien als opvolger van Morgan Schneiderlin, die naar Manchester United verkast.