Catalaanse krant meldt 'opvallend miljoenenbod' van PSV op Moreno
Moreno in de belangstelling van PSV

Catalaanse krant meldt 'opvallend miljoenenbod' van PSV op Moreno

27-07-2015 07:47
3

PSV heeft een flink bod uitgebracht op Hector Moreno van Espanyol. De Eindhovenaren hebben volgens SPORT, een Catalaanse sportkrant, een bod van zes miljoen euro neergelegd in Barcelona. Of die berichtgeving klopt, is dan ook maar de vraag.

De krant noemt het bod zelf ook opvallend, omdat Moreno nog een contract voor één seizoen heeft en waarschijnlijk ook komend voetbaljaar bankzitter zou zijn bij Espanyol. De Spanjaarden zaten in hun maag met de situatie, totdat PSV afgelopen weekeinde een miljoenenbod neerlegde in Catalonië. Moreno won met Mexico de Gold Cup en keert dinsdag terug bij Espanyol. Daarna neemt de verdediger een beslissing over zijn toekomst.

PSV is na het vertrek van Karim Rekik druk op zoek naar een verdedigende versterking. Het is geen geheim meer dat de kampioen van Nederland de voormalig speler van AZ op het oog heeft, maar of PSV ook daadwerkelijk zes miljoen wil betalen zoals SPORT bericht, is de grote vraag. Ook Fiorentina zou in de markt zijn voor Moreno. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de verdediger, is volgens de krant voorstander van een transfer naar La Viola. Mogelijk is dit bericht dan ook naar buiten gebracht om de transfersom van Moreno op te krikken.