Barcelona heeft zorgenkindje: Is besproken, maar het komt er niet uit
2-1 nederlaag tegen Fiorentina

Barcelona heeft zorgenkindje: "Is besproken, maar het komt er niet uit"

03-08-2015 23:26
2

De voorbereiding van landskampioen en Champions League-winnaar FC Barcelona op het nieuwe seizoen verloopt vooralsnog bepaald niet vlekkeloos. Zondag gingen de Catalanen voor de derde keer op rij ten onder in een oefenduel. 

Fiorentina klopte de formatie van trainer Luis Enrique met 2-1. Eerder waren er al nederlagen tegen Chelsea (na strafschoppen) en Manchester United. "Ik heb uit de wedstrijd tegen Fiorentina goede en slechte dingen gehaald", aldus Enrique in gesprek met sportkrant AS. 

"Verdedigend moet het absoluut beter. We hebben de afgelopen weken diverse zaken besproken en tijdens de training behandeld, maar voorlopig komt het er nog niet uit in wedstrijden. Blijkbaar moet we opnieuw met elkaar gaan praten en daar aan gaan werken."

"Fiorentina is een goede ploeg, laat dat duidelijk zijn", gaat de oefenmeester verder. "Maar de manier waarop wij zondag verloren, met twee vroege tegengoals, dat mag absoluut niet. De uitslag baart me geen zorgen, maar onze effectiviteit voor de goal en mijn defensie wél."