Van Bronckhorst bevestigt komst 'Feyenoord-type'; Kuyt moet wijken

Van Bronckhorst bevestigt komst 'Feyenoord-type'; Kuyt moet wijken

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2015 om 13:53vr 07-08-2015 om 13:53

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckorst heeft vrijdag Michiel Kramer in zijn selectie mogen verwelkomen. De coach is blij met de komst van de spits van ADO Den Haag, die vrijdagmiddag werd gesignaleerd in De Kuip.

Een bevestiging van Feyenoord laat nog even op zich wachten, maar Van Bronckhorst loopt tijdens een persconferentie alvast vooruit op de komst van Kramer. "Kramer is een speler met scorend vermogen. Het is een type speler die past bij Feyenoord", zei Van Bronckhorst volgens RTV Rijnmond. Dirk Kuyt moet zich nu op een andere positie gaan richten. Van Bronckhorst: "Na de komst van Kramer zie ik Kuyt vooral als speler voor de rechterflank." Colin Kazim-Richards komt niet meer in aanmerking voor een rol als vleugelspits.

De coach kijkt tevreden terug op deze transferweek, die voor Feyenoord mogelijk nog een vervolg krijgt met FC Groningen-verdediger Eric Botteghin. Van Bronckhorst bevestigde dat Feyenoord nog altijd werkt aan zijn komst. "Voorin hebben we met Kramer en Elia erbij voldoende spelers. Achterin blijven we met Botteghin bezig."


Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws