Verguisde Vitesse-wissel nu held: 'Of ik weg wilde? Je weet het antwoord wel'
"Het was een heel donkere tijd voor mij"

Verguisde Vitesse-wissel nu held: 'Of ik weg wilde? Je weet het antwoord wel'

15-08-2015 07:44

Abiola Dauda kreeg eigenlijk nimmer een echte kans bij Vitesse. Maar trainer Peter Bosz wil de spits niet laten gaan. Dauda zat vaker dan hij hoopte op de bank bij de Arnhemmers, maar was vrijdag voor even de held.

In het duel met Roda JC Kerkrade (3-0) scoorde Dauda één keer. Hij stond zelfs in de basis. "Voor mij was het ook een verbazing", tekende Omroep Gelderland op. "Het is misschien toch een teken dat ik het goed gedaan heb in de voorbereiding. Ik was ook verbaasd, maar ik was er klaar voor. Wel nerveus, want het is even geleden dat ik in de basis stond."

Wedden

Meer odds

"Ik dank God voor alles wat gebeurd is tegen Roda. En ik wil de mensen die mij geholpen hebben bedanken. Het was een heel donkere tijd voor mij", vervolgde Dauda. Veranderen zijn toekomstplannen hierdoor? "Ik weet het niet. Ik heb hier een contract en dat zal ik moeten respecteren. Ik heb ook niet lang met de trainer gesproken toen hij vertelde dat ik zou beginnen. Of ik weg wilde? Ik denk dat je het antwoord daar wel op weet. Ik wil gewoon spelen", aldus de Nigeriaanse spits tot slot tegenover de Gelderlander.