Update: Internazionale slaat na Melo opnieuw toe en zorgt voor drieklapper

Update: Internazionale slaat na Melo opnieuw toe en zorgt voor drieklapper

31-08-2015 23:44
1

Internazionale heeft zich in de slotminuten van de Italiaanse transferwindow versterkt met Felipe Melo. De Braziliaan wordt overgenomen van Galatasaray.

Inter werkt de laatste weken hard aan de komst van Melo, maar Galatasaray liet hem niet zonder slag of stoot gaan. Uiteindelijk duurde het tot de laatste minuten van de Italiaanse transferperiode, die tot 23:00 uur duurde, voordat de transfer werd afgerond.

De Italiaanse club doet geen mededelingen over een eventuele transfersom en laat ook niets los over de contractduur. De laatste dagen werd gerept over een tweejarig contract voor de 32-jarige Braziliaan, die Wesley Sneijder achterlaat in Istanbul.

Met het vertrek naar Inter krijgt Melo een nieuwe kans in Italië. De international van Brazilië speelde eerder voor Fiorentina en Juventus, maar bij laatstgenoemde clubs liep het volledig in de soep. Na zijn debuutseizoen in Turijn kreeg Melo de Bidone d'Oro (vertaling: Gouden Vuilnisbak), de prijs voor slechtste speler van de Serie A.

Update 23:44: Na Felipe Melo heeft Internazionale ook Alex Telles en Adem Ljajic gestrikt. De twee komen over van respectievelijk Galatasaray en AS Roma. Inter huurt zowel Telles als Ljajic met een optie tot koop. Eric Thohir, eigenaar van Inter, is dolblij met de drieklapper. "Hiermee kunnen we verder. Het zijn drie goede jongens", jubelt hij op de clubsite.