Transfer lonkt voor 'ex-doelwit' Feyenoord van Premier League-revelatie

Transfer lonkt voor 'ex-doelwit' Feyenoord van Premier League-revelatie

Gepubliceerd: maandag 30 november 2015 om 17:00ma 30-11-2015 om 17:00

Andrej Kramaric verkast na ongeveer een jaar mogelijk alweer bij Leicester City. Bij de Premier League-revelatie komt de aanvaller niet aan de bak. Ongeveer anderhalf jaar geleden zou Feyenoord voor hem in de markt zijn geweest.

Daarna kwam de 24-jarige aanvaller de Rotterdammers met zijn toenmalige club HNK Rijeka nog tegen in de Europa League. Hij scoorde driemaal in het thuisduel (3-1). Martin van Geel ontkende in de zomer van 2014 de interesse in Kramaric, die zelf juist wel toegaf dat er contact was geweest. Nu staat hij op het punt om te vertrekken naar de Serie A, omdat hij bij Leicester niet veel aan spelen toekomt.

In de Premier League kwam de Kroaat dit seizoen tot twaalf minuten. Hij moet onder meer sensatie Jamie Vardy voor zich dulden. Veel clubs hadden in januari, toen Leicester hem overnam, al interesse. En nu is er interesse van Italiaanse clubs. "Het zou een goede optie zijn om naar Italië te verkassen", stelt zijn agent Vicenzo Cavaliere tegenover Tuttomercatoweb. "Er is nog geen contact met Internazionale geweest."

"Als hij moet kiezen, in plaats van bij Leicester te blijven, kiest Kramaric voor een ambitieuze club, maar wel één waar hij regelmatig aan spelen toekomt. Ik denk niet dat Juventus in dat plaatje past. En bij Milan hebben ze Luiz Adriano en Carlos Bacca. Er zijn veel clubs die een gebrek aan scorend vermogen hebben, zoals Valencia. Maar dingen kunnen ook zo veranderen. Vardy speelt geweldig en wekte al de nodige interesse. We gaan het dus zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws