'Klopp troeft Ajax en Heerenveen af: Facebook-post geeft keuze toptalent weer'

'Klopp troeft Ajax en Heerenveen af: Facebook-post geeft keuze toptalent weer'

17-12-2015 09:57

Marko Grujic van Rode Ster Belgrado stapt over naar Liverpool FC, zo geeft een Facebook-post van de negentienjarige middenvelder weer. In het bericht dat hij deelde staat dat Grujic 'de nieuwe Steven Gerrard' van Liverpool gaat worden. Met twee smiley’s bevestigde de speler dat een transfer eraan zit te komen.

Het leek er al langer op dat Grujic voor Liverpool zou kiezen, maar die keuze lijkt nu ook vast te staan. In het artikel dat Grujic deelde op zijn Facebook-pagina staat dat hij 'volledig rond' is met Liverpool. Op korte termijn wordt de transfer afgerond, verwacht de krant Telegraf, dat het stuk schreef. 'Inmiddels zijn de fans van Liverpool al euforisch gestemd door de komst van één van de grootste Europese talenten', schreef de krant.

Wedden

Meer odds

Naar verluidt moet Liverpool zes miljoen euro betalen aan Rode Ster Belgrado, de huidige club van Grujic. Naast Liverpool hadden ook Ajax en sc Heerenveen interesse, evenals topclubs als Manchester United, Juventus en Chelsea. Jürgen Klopp belde Grujic hoogstpersoonlijk op en heeft hem overtuigd om voor The Reds te kiezen. De speler staat bekend om zijn afstandsschoten en ruige tackles, iets wat icoon Gerrard ook als de beste kon in zijn hoogtijdagen bij Liverpool.