Koeman kijkt verder dan oogappel Pellè: Hij is een ander type

Koeman kijkt verder dan oogappel Pellè: "Hij is een ander type"

Gepubliceerd: maandag 28 december 2015 om 10:27ma 28-12-2015 om 10:27

Shane Long hielp Southampton zaterdag tegen Arsenal door twee goals aan een 4-0 overwinning. Ronald Koeman, de manager van The Saints, is zeer te spreken over de aanvaller. Long spreekt ook lovend over zijn manager.

"We kennen de kwaliteiten van Shane (Long, red.), hij is een ander type dan Graziano (Pellè, red.)", legde Koeman tegenover The Independent uit. "Iedereen moet zich ontwikkelen en Shane was voor ons één van de sleutelspelers in deze wedstrijd. Hij zorgt voor grote problemen bij de defensie van de tegenstander, omdat zijn aanvallende loopacties heel goed en zeer gevaarlijk zijn."

Long onthulde dat een toespraak van Koeman juist belangrijk was in aanloop naar het treffen met de titelkandidaat. "Na de 2-0 nederlaag tegen Tottenham Hotspur zei de manager dat het niet aan de formatie lag, maar dat onze mentaliteit voor problemen zorgde. We hebben een paar gesprekken met elkaar gevoerd om het vertrouwen terug te krijgen. De manager zorgde deze week voor het nodige plezier, was wat aan het grappen en zorgde voor een lach. Het resultaat zag je terug op het veld", besloot Long in The Daily Mirror.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws