'Norwich biedt tien miljoen euro en opent Italiaanse deuren voor Bruma'

'Norwich biedt tien miljoen euro en opent Italiaanse deuren voor Bruma'

31-12-2015 15:05
13

Norwich City heeft volgens de BBC een bod van tien miljoen euro uitgebracht op Andrea Ranocchia, verdediger van Internazionale. Dat opent wellicht deuren voor Jeffrey Bruma.

De naam van de PSV-verdediger viel deze week in de Italiaanse media, als mogelijke vervanger van de gewilde Ranocchia. Het leek pure speculatie, maar de kans op een transfer is sinds donderdag in elk geval een stukje groter. Ranocchia is op weg naar de uitgang bij Internazionale, dat het miljoenenbod uit Engeland in beraad heeft.

Norwich lijkt vol voor de 27-jarige verdediger te gaan. De twintigvoudig international van Italië heeft 120 wedstrijden voor Internazionale op zijn naam en was vorig seizoen de aanvoerder. In de huidige jaargang kan hij echter niet meer rekenen op een basisplek en prompt gaat zijn club aan kop in de Serie A.

Met het bedrag dat Ranocchia kan opleveren gaat Inter waarschijnlijk weer de transfermarkt op. In dat kader komt Bruma in beeld. De verdediger van PSV, die dit seizoen veel indruk maakt in de Champions League, heeft volgens Italiaanse media een prijskaartje van minimaal acht miljoen euro.