FC Twente moet afscheid nemen van 'illegale' Eghan en vindt nieuwe club

FC Twente moet afscheid nemen van 'illegale' Eghan en vindt nieuwe club

Gepubliceerd: zondag 3 januari 2016 om 15:36zo 03-01-2016 om 15:36

De kans is nul dat Shadrach Eghan na de winterse transferperiode nog voor FC Twente speelt. De werkvergunning van de middenvelder, die definitief niet meegaat op trainingskamp, loopt af.

Dat meldt Twente via de officiële kanalen. Eghan maakt geen deel uit van de 25-koppige selectie die zondag op het vliegtuig naar het Spaanse Alicante stapt. Hij loopt deze week stage bij het Belgische Westerlo en heeft in elk geval zijn laatste wedstrijd al gespeeld in Enschede.

De werkvergunning van Eghan loopt immers af in februari, waardoor hij op zoek moet naar een nieuwe club. Westerlo is bereid om uitkomst te bieden. Bob Peeters, trainer van de Belgische hekkensluiter en oud-spits van onder meer Roda JC en Vitesse, gaat de 22-jarige Ghanees de komende week testen in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

In plaats van Eghan gaat nu Brem Soumaoro, speler van het tweede elftal, mee op trainingskamp met Twente. Trainer René Hake heeft er zin in. "We weten allemaal wat ons te doen staat, we staan op een zeventiende plaats en moeten zorgen dat we wegkomen van de onderste plaatsen op de ranglijst."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws