De Graafschap gelooft ogen niet: doelwit wandelt met andere club hotel binnen

De Graafschap gelooft ogen niet: doelwit wandelt met andere club hotel binnen

05-01-2016 08:00
4

De Graafschap was maandenlang in onderhandeling met Anouar Kali over een transfer, maar tot grote verbazing van de Doetinchemmers traint hij nu mee met het Turkse Boluspor. Saillant detail: De Graafschap en Boluspor verblijven in hetzelfde hotel voor een trainingskamp.

Opeens zag De Graafschap Kali dan ook binnenwandelen in de lobby. "Ik wist ook niet wat ik zag", stelt een verbaasde technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap tegenover Omroep Gelderland. "Hij zou mij laten weten hoe het ervoor stond en nu zit hij opeens hier."

Wedden

Meer odds

De Doetinchemmers wilden Kali graag inlijven, maar tot een deal kwam het niet. Hij is nu drie dagen op proef bij Boluspor, waar oud-Graafschapper Anco Jansen speelt. Omdat Kali niet kwam schakelde de club door naar Mark Diemers van FC Utrecht. Hij wordt het komende halfjaar gehuurd.

"Het is de bedoeling dat er ook nog een aanvaller bij komt. Hoe het verder gaat met Nathan Kabasele, zullen we wel zien. Hij is in Nederland gebleven en gaat meetrainen met de beloften. Maar er staat voor volgende week een goed gesprek gepland", aldus Hofstede. Kabasele miste een kerstbrunch en werd daarvoor gestraft. Hij mocht niet mee op trainingskamp.