Sneer van collega voor Hiddink: Alle complimenten voor hem zijn belachelijk

Sneer van collega voor Hiddink: "Alle complimenten voor hem zijn belachelijk"

12-01-2016 13:11
15

Guus Hiddink heeft geen aandeel in de opmars van Chelsea in de Premier League. Dat stelt Tony Pulis, die niet vindt dat de Nederlandse manager de complimenten verdient.

Sinds de aanstelling van Hiddink als interim-manager is Chelsea opgeklommen naar de veertiende plek in de Premier League, met 23 punten na twintig speelronden. West Bromwich Albion is woensdagavond de volgende tegenstander van de Londense club en een nieuwe overwinning wordt verwacht.

De complimenten die Hiddink krijgt voor de opmars van Chelsea, gaan er echter niet in bij Pulis. De manager van West Brom noemt het 'belachelijk' en 'volstrekte onzin'. "Om eerlijk te zijn is het echt volstrekte onzin, alles wat ik de laatste dagen hoor over Hiddink. In alle opzichten", begint Pulis op de persconferentie.

"Het feit dat José Mourinho vorig seizoen de landstitel met een gigantische voorsprong heeft gepakt, is iedereen opeens vergeten. Hiddink is vervolgens ingestapt, maar het is echt niet zo dat hij verantwoordelijk is voor de ommekeer. Die loftuitingen voor Hiddink zijn respectloos voor Mourinho", besluit hij.