Dit was de ochtend: PSV verhuurt speler aan Cambuur, Heerenveen wil Serero

Dit was de ochtend: PSV verhuurt speler aan Cambuur, Heerenveen wil Serero

29-01-2016 12:10

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

FC Groningen akkoord over verkoop Kappelhof
FC Groningen gaat hoogstwaarschijnlijk een basisspeler verliezen. Johan Kappelhof maakt de overstap naar Chicago Fire, dat uit komt in de Major League Soccer. Welk bedrag Groningen ontvangt voor Kappelhof, is niet bekend. (Trots van het Noorden)

Vloet op huurbasis naar Cambuur
Rai Vloet maakt het seizoen af bij SC Cambuur. De aanvaller van PSV wordt een halfjaar aan de club uit Leeuwarden verhuurd. Vloet moet de leegte op gaan vullen die Bartholomew Ogbeche achter heeft gelaten

Interesse Heerenveen in Serero
SC Heerenveen is op zoek naar een middenvelder en is in deze zoektocht terechtgekomen bij Thulani Serero. De middenvelder van Ajax komt niet voor in de plannen van Ajax-trainer Frank de Boer en mag uitkijken naar een nieuwe club. Voor Heerenveen is zowel huren als kopen een optie, Ajax wil vooralsnog alleen verkopen. (Voetbal International)

ADO wacht nog steeds op geld
ADO Den Haag hoopt nog steeds op het geld van de Chinese eigenaar Hui Wang. Tot nog toe heeft de samenwerking met de Chinese zakenman alleen nog maar voor problemen gezorgd. Directeur Jan Willem Wigt reageert. (De Telegraaf)

Uitzonderlijke aspecten in PSV-contracten
In de contracten van PSV-spelers is opgenomen hoe zij moeten handelen wanneer zij worden benaderd om wedstrijden te manipuleren. PSV wil zijn vingers niet branden en is extra voorzichtig. Technisch directeur Marcel Brands gelooft echter niet dat matchfixing voorkomt op de Nederlandse velden. Hij legt uit waarom. (Metro)