'Kayserispor-coach slaat Mokhtar na afketsen deal': Waarom heb je niet getekend?

'Kayserispor-coach slaat Mokhtar na afketsen deal': "Waarom heb je niet getekend?"

30-01-2016 14:16
3

De overgang van Youness Mokhtar naar Kayserispor ketste deze week op het laatste moment af. De 24-jarige aanvaller belandde om die reden in een handgemeen met de trainer van de club, melden Turkse media zaterdag.

Mokhtar is sinds zijn vertrek bij Al-Nasr op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij leek beet te hebben met Kayserispor, dat hem een 2,5 jarig contract voorschotelde. Toen in de conceptcontracten meerdere voorwaarden, waaronder het salaris, waren veranderd, besloot Mokhtar de deal echter af te blazen. Op het vliegveld ging het vervolgens mis.

De linksbuiten liep daar Kayserispor-coach Tolunay Kafkas tegen het lijf, die verhaal kwam halen. "'Waarom heb je niet getekend? Wat is er fout gegaan?", zou Kafkas hebben gevraagd. De verklaring van Mokhtar kon hem niet bekoren, waarna hij een klap uitdeelde. 'Transferklapper voor Mokhtar', spotten de Turkse kranten zaterdagochtend volgens Voetbal International.

Mokhtar en zijn broer pakten het eerste vliegtuig naar Istanbul, van waaruit ze doorreisden naar Amsterdam. Bronnen rondom de aanvaller bevestigen het verhaal, meldt Voetbal International. De oud-speler van PEC Zwolle en FC Twente hoeft niet lang zonder club te zitten. Hij heeft meer ijzers in het vuur.