Update: schorsing en blessure na kopstoot op vurige HSV-training

Update: schorsing en blessure na kopstoot op vurige HSV-training

05-02-2016 18:17
6

Op de training van Hamburger SV ging het donderdag even helemaal mis. De Kroaat Ivo Ilicevic deelde een kopstoot uit aan ploeggenoot Michael Gregoritsch, nadat de Oostenrijker hem tijdens een partijspelletje hard had getackeld.

Volgens verslaggevers van BILD reageerde Ilicevic woedend toen Gregoritsch na een flinke tackle ook een elleboogstoot gaf. De 29-jarige middenvelder diende zijn ploeggenoot van repliek met een ferme kopstoot. Voordat het verder escaleerde, werd Ilicevic door andere HSV-spelers weggetrokken.

Wedden

Meer odds

Overigens moest Gregoritsch zijn eigen 'aanslag' ook nog eens bekopen met een blessure. Met een dik pak ijs op zijn linkerenkel werd de Oostenrijkse aanvaller naar de kleedkamer gebracht. "Vrijdag gaan we met elkaar om de tafel zitten", reageerde trainer Bruno Labbadia op het incident.

Gregoritsch moet de competitiewedstrijd tegen 1. FC Köln van zondag waarschijnlijk missen vanwege zijn blessure, voor Ilicevic dreigt een disciplinaire straf. De Kroaat speelt sinds 2011 bij HSV, de nummer elf van de Bundesliga.

Update 18.17 uur
Ilicevic is disciplinair geschorst naar aanleiding van zijn gedrag op de training. Hij deelde een kopstoot uit en zit daarom niet bij de wedstrijdselectie tegen 1. FC Köln. Ploeggenoot Michael Gregoritsch zit er ook niet bij. Het slachtoffer van de dadendrang van Ilicevic heeft een dikke enkel.