Willem II reageert op 'Streppel-transfer': "Nijland aan de telefoon gehad"

5 februari om 11:57

In navolging van FC Groningen weet ook Willem II niets van een eventuele 'transfer' van Jurgen Streppel. De trainer van Tilburgers zou een informeel gesprek hebben gevoerd in De Euroborg.

Met dat nieuws kwam De Telegraaf vrijdag op de proppen, maar volgens Groningen en ook Willem II is de claim onjuist. "Ik heb Hans Nijland vorige week nog aan de telefoon gehad. En daarna heb ik meer mensen van Groningen gesproken. Toen hebben we het in ieder geval niet daar over gehad", reageert Carlos Aalbers tegenover FOX Sports.

"Zover ik weet, werken daar correcte mensen", gaat de technisch directeur van Willem II verder over FC Groningen. "Ze zouden mij er eerlijk over informeren, als het zou kloppen wat De Telegraaf meldt. Jurgen ook inderdaad. Zo liggen onze onderlinge verhoudingen wel."

Aalbers begrijpt de belangstelling voor Streppel wel. De 46-jarige coach, wiens contract doorloopt tot de zomer van 2017, werd ook al gelinkt aan Vitesse. "Jurgen is een goede coach. Net als goede spelers, liggen die goed in het wereldje. Dat is logisch. Bijtekenen? Dat is niet nodig. Hij ligt nog vast tot 2017. Dat is een geruime tijd voor een trainerschap."